BIO Horká tmavá čokoláda 70% Peru
Minimální trvanlivost do 02.01.2026
My tyto 70% čokoládové hoblinky používáme na výrobu čokoládových másel a kaše a vy ji můžete použít při přípravě horké čokolády, posypat s ní krupicovou kaši nebo po ní sáhnout jako po poctivé alternativě všude tam, kde recepty káží použít klasickou čokoládovou tabulku.
Recept na horkou tmavou čokoládu:
35 g naší čokolády nasypte do konvičky na mléko, zalejte 80 ml mléka a nechte na mírném ohni rozpustit. Směs vyšlehejte do požadované konzistence.
Složení:
BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva 30 %, BIO kakaové máslo.
Obsah kakaového podílu 70 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energie 2318,8KJ/552,3 kcal
Tuky 35,4 g
Nasycené MK 13,1 g
Sacharidy 48 g
Z toho cukry 29,2 g
Vláknina 6,6 g
Bílkoviny 8 g
Sůl 0,1 g
Alergeny:
Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů, sezamu, mléka a arašídů.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství.
Použití: