ManuTea - čas harmonie - černý čaj

Velikost balení:

Dostupnost: Skladem

Cena bez DPH: 171 Kč

Cena s DPH: 192 Kč

Počet ks:

Popis

Čas harmonie – Bylinný čaj pro vaše tělo a mysl 🌿✨

Je to jen vaše chvíle, jen váš Čas harmonie. Vychutnejte si každou jeho vteřinu, každý jeho doušek. Dostane se vám něžného čajového povzbuzení, jemného ovocného pohlazení a pikantního kořeněného políbení. Kompozice sypaného čaje Čas harmonie si pohrává s tóny marcipánu a skořicových jablíček. Je vynikající v horké i ledové variantě.

Jak si vychutnat čaj Čas harmonie?

🍵 Tradiční příprava:

  • Teplota: 100 °C
  • Doba přípravy: 3-4 minuty
  • Množství: 1 čajová lžička na 1,5-2 dl vody

❄️ Ledový čaj:

  • Připravte čaj dle tradičního způsobu
  • Nechte vychladnout
  • Podávejte s ledem a plátkem citronu nebo čerstvého ovoce

🌼 Večerní relaxace:

  • Vyhraďte si čas pro sebe
  • Uvařte si šálek čaje a relaxujte s knížkou nebo při meditaci

3 důvody, proč si ho  zamilujete?

🌿 Přírodní ingredience: Kvalitní byliny a přírodní přísady bez umělých přísad.

💪 Blahodárné účinky: Podporuje trávení, osvěžuje mysl a tělo díky kombinaci ovoce a koření.

😋 Neodolatelná chuť: Marcipánová chuť s ovocným podtextem a kořeněným závěrem.

Složení

  • Černý čaj 78%
  • Kandovaný ananas (ananas, cukr)
  • Mandle
  • Hřebíček
  • Skořice
  • Aroma přírodní
  • Světlice barvířská
  • Kousky zázvoru

Nálev a chuť čaje

Černý sypaný čaj Čas harmonie má velmi atraktivní, marcipánovo ovocnou chuť, kterou uzavírají hřebíček se skořicí. Nálev je tmavě mahagonový, příjemně vonící.

Čas harmonie se báječně hodí také k přípravě ice tea. Stačí ho nalít na kostky ledu, ozdobit snítkou máty nebo meduňky. Zdravý ledový čaj bez dochucovadel, barviv a cukru je na světě!

Původ čaje

Černý čaj vešel v celosvětovou známost až v polovině 17. století. S rozvojem lodní dopravy se jeho věhlas šířil zejména v Anglii a poté v celé Evropě. Mezi největší producenty černého čaje patří Indie, Čína, Keňa nebo Srí Lanka. Populární nápoj je k dostání v nepřeberných variantách - liší se například podle délky oxidace enzymů nebo typu formování lístků. Černé čaje jsou vyráběny z lístků čajovníků čínských, které se mohou sklízet jednou i několikrát za rok. Listy a pupeny nechávají dělníci zavadnout, pak je ručně nebo strojově zpracují (rolováním, stáčením, sekáním…) a za přísně kontrolované teploty a vlhkosti nechávají čaj oxidovat (nesprávně fermentovat). Jakmile dosáhne oxidace požadované míry, putuje čaj k sušení. Nakonec je potřeba ho vytřídit a zabalit.

Skladování

Chraňte před přímým slunečním zářením a skladujte v suchu.

Objednejte si nyní a užijte si kouzlo harmonie ve vašem šálku!