Ta nejjemnější mléčná čokoláda z prvotřídních kakaových bobů z Peru, která se jen rozplývá na jazyku.
Mléčná čokoláda 51%
Čokoláda plná smetanových tónů nadchne všechny příznivce příjemně sladké chuti, největší úspěch ale samozřejmě sklidí u dětí.
Celá řemeslná výroba začíná u kakaových bobů odrůdy Criollo, která patří k nejkvalitnějším a nejvzácnějším na světě. Ty dovážíme z Peru a následně se sami pustíme do jejich šetrného pražení a mletí, které trvá celé čtyři dny. Přidáváme jen kakaové máslo, sušené mléko a třtinový cukr. Čokoládu ještě necháme vyzrát, temperujeme a teprve pak odléváme do tabulek. Kvalitnější způsob výroby byste jen těžko hledali, výsledek bez palmového oleje, lecitinu nebo aroma ale stojí za to. Každý čtvereček.
Alergeny:mléko
Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů, sezamu, mléka a arašídů.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Složení:
Kakaové máslo, třtinový cukr 27 %, kakaové boby, sušené plnotučné mléko 22 %.
Obsah kakaového podílu 51 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energie 2510,5KJ/600,1 kcal
Tuky 43,4g
Nasycené MK 23,3g
Sacharidy 42,7g
Z toho cukry 35,5g
Vláknina 2,5g
Bílkoviny 8,7g
Sůl 0,2g